Dobos Attila

Dobos Attila táncdalai c. 80 évesen meghalt Dobos Attila énekes és zeneszerző.


Dobos Attila Mary Zsuzsi A Banatomat Nem Mondhatom El Attila Mary

Angéla lányuk Németországban született meg.

. Dobos Attila ezt követően Németországban telepedett le. április 27-én született és már a húszas éveire befutott énekes lett. Gyakran lépett színpadra feleségével Mary Zsuzsival akivel 1965-ben házasodtak össze és öt évig voltak együtt.

A táncdalfesztiválok egyik első számú kedvencévé. 80 éves korában meghalt Dobos Attila énekes és zeneszerző. Két héttel Dobos Attila halála után nehéz döntések sorozatát kellett meghoznia a dalszerző családjának.

A művész 80 évesen hétfőre virradó éjjel hunyt el budapesti otthonában - erősítette meg a hírt az Mti-nek testvére Dobos Zsuzsanna. Dalai sugárzását abbahagyták a lemezét betiltották majd a boltokból megsemmisítés céljából minden példányát visszavonták. Azt még nem tudni pontosan hogy mi okozta a halálát de annyi a Blikk információi szerint a művész kórházban volt a szíve miatt.

Dobos Attila a hatvanas években az egyik legsikeresebb énekes és slágerszerző volt Magyarországon olyan felejthetetlen dalokat írt mint az Isten véled édes Piroskám a Se veled se nélküled a Boldogságtól ordítani tudnék a Nyári zápor az Annál az első ügyetlen csóknál a Mama vagy a Kövek a vízparton adta hírül a nullahategyhu. Válogatáslemeze 1968-ban jelent meg ezen 6 dalát saját maga énekli. Dobos Attila a táncdalfesztiválok sztárja és rengeteg felejthetetlen magyar sláger szerzője január 4-én halt meg életének 81.

Dobos Attila zeneszerző táncdalénekes a hatvanas években a Táncdalfesztiválokon vált ismertté. A táncdalfesztiválok egykori sztárja január elején hunyt el pár nappal ezt követően pedig a sztár főbérlője ultimátumot adott nekik. április 27-én látta meg a.

Később aztán visszatért Magyarországra és újra bizonyította tehetségét 1985-ben például megjelentette második Dobos Attila új. április 27-én született a húszas éveire befutott énekes lett a táncdalfesztiválok népszerű előadójává vált 1968-ban pedig már saját válogatás lemeze is megjelent írja a Blikk. Halálhírét Gréczy Zsolt tudatta a Facebook-oldalán.


A Boldogsagtol Orditani Tudnek Dobos Attila 1968 Youtube Youtube Attila Historical Figures


Dobos Attila Csikszereda Youtube In 2021 Attila Youtube


Dobos Attila Kovek A Vizparton Retro Disco Muzsika Tv Youtube Disco Retro Tv


Dobos Attila Krisztina 1968 Historical Figures Attila Historical


Dobos Attila A Boldogsagtol Orditani Tudnek Youtube Zeneszerzok


A T T I L A D O B O S Popdobi Instagram Photos And Videos


Dobos Attila Kovek A Vizparton Retro Disco Muzsika Tv Disco Music Videos Singing


Dobos Attila Nosul Nlc Hu In 2021 Attila


Pin On Emberek

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel